Full-service ICT

Coworking spaces stimuleren ondernemerschap, innovatie en de onderlinge samenwerking tussen de gevestigde bedrijven door het bieden van de juiste faciliteiten. Het is dus belangrijk en fijn dat alles in het pand goed werkt, waaronder ICT. Geen gezeur met het internet, netwerk of printers. Als beheerder van een space heb je je handen vol aan het bouwen van een community en de tevredenheid van de huurders. Met AXS ict als partner, heb je geen omkijken meer naar ICT. Zo heb jij altijd het beste te bieden. Wij leveren diensten voor coworking spaces én bedienen individuele bedrijven binnen de community. Voor alle partijen is dat fijn: één aanspreekpunt. Meer weten? Plan een afspraak.

Om een coworking space optimaal te bedienen, openen wij graag ter plekke een kantoor. Zoals we ook bij PlanetB.io hebben gedaan. Je kunt ons vinden op de Biotech Campus Delft (DSM) aan de Alexander Fleminglaan 1 in Delft. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

STABIELE VERBINDING

Uiteraard hoort een perfecte, stabiele internetverbinding bij onze diensten. Wij zorgen voor een (dubbele) verbinding en verdelen deze over het hele gebouw. Gaat er iets mis met de verbinding? Wij staan binnen no-time op de stoep.

Stabiele verbinding foto
Online community foto

ONLINE COMMUNITY

Binnen een community is het digitale netwerk net zo belangrijk als het sociale. Daarom leggen wij een bedraad netwerk (LAN) en een draadloos netwerk (WLAN) aan, zodat huurders altijd ongestoord op het netwerk kunnen. Ook krijgt elke huurder beschikking over een afgesloten stukje op het netwerk (VLAN). Met een persoonlijk wachtwoord voor elke gebruiker.

MAKKELIJK PRINTEN

Een centrale voorziening om te printen en te scannen, dat is wel zo handig. Zo heeft niet iedere huurder zijn eigen printer nodig, maar kunnen heel makkelijk met een pasje of met de telefoon de printjes vrijgeven. Het gebruik wordt achteraf verrekend.

Makkelijk printen foto
Narrowcasting foto

NARROWCASTING

Door digitale informatieschermen op te hangen bereik je de hele community op een effectieve manier. Ideaal om relevante boodschappen over te brengen over het pand, of bijvoorbeeld evenementen die op de agenda staan. Iets voor jou? Het is zó geregeld met onze narrowcastingpartner.

DIENSTEN ACTIVEREN

Om een coworking space zo goed mogelijk te bedienen hebben wij een portal ontwikkeld. De beheerder van een coworking space of een gebruiker kan zo eenvoudig diensten activeren. Bekijk hieronder onze demo of Plan een afspraak.

 

Wat klanten zeggen

ECE

Met zoveel verschillende huurders heb je echt een partij nodig die flexibel is, meedenkt en mee kan groeien. Naast de prettige samenwerking is de kwaliteit van het internet ook nog eens perfect. Ik kan AXS ict echt van harte aanbevelen aan andere coworking spaces.

Labhotel

Onze huurders moeten beschikking hebben over een goede infrastructuur voor netwerk, communicatie en databewerking. Dit vraagt om flexibiliteit en continuïteit, zodat huurders zorgeloos aan de slag kunnen met de faciliteiten die zij specifiek nodig hebben. AXS ict verzorgt dit perfect voor ons.

PlanetB.io

We leerden AXS kennen in hun rol als ICT-provider voor het Erasmus Center for Entrepreneurship, toen PlanetB.io nog in een zeer vroeg stadium was. We waren bezig een oud gebouw van DSM te ontwikkelen tot een ‘accelerator’ voor start-ups en scale-ups. AXS bleek meer dan alleen een ICT-dienstverlener; ze groeiden met ons mee en hebben de transitie van een gesloten DSM-netwerk naar een open multi-tenant netwerk perfect vormgegeven. We waarderen het AXS-team voor hun flexibiliteit en resultaatgerichtheid.