Waarom een ISO 27001-certificering?

AXS ict is ISO 27001 gecertificeerd en dat betekent dat wij de juiste maatregelen treffen om gegevens veilig te houden. En door middel van jaarlijkse interne en externe controles wordt gewaarborgd dat we ook blijvend aan de eisen voldoen.

Steeds meer bedrijven hebben online hun gegevens opgeslagen. Voor de continuïteit van hun bedrijfsprocessen is het van cruciaal belang dat de gegevens bewaakt en beveiligd worden. Daarbij komt dat er sprake is van toenemende cybercriminaliteit, waardoor de online gegevens kwetsbaar zijn. Dit in combinatie met de privacywetgeving AVG, was voor AXS ict aanleiding om de processen goed in kaart te brengen, zodat we in staat zijn de gegevens van onze klanten te bewaken en te beveiligen. Het ISO 27001 certificaat houdt ons scherp en helpt ons jouw gegevens te beschermen.

Wat betekent een ISO 27001-certificering?

ISO 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management. Deze norm stelt eisen op het gebied van beveiligingsmaatregelen en algemene bedrijfsrisico’s. Deze ISO staat voor informatiebeveiliging en het betreft niet alleen de online en technische beveiliging, maar ook de fysieke beveiliging. De serverruimte moet bijvoorbeeld ook goed beveiligd zijn en niet voor iedereen toegankelijk. Doordat AXS ict ISO 270001 gecertificeerd is, kunnen we aantonen dat jouw informatie altijd veilig is bij ons. Zo kun jij blijven doen waar je goed in bent: jouw business. Altijd wetende dat jouw vertrouwelijke gegevens veilig zijn! Benieuwd naar onze certificaten? Download ze hier: NL of EN. En klik hier voor de Verklaring van Toepasselijkheid.