AXS ict reikt verder

Wij delen graag onze kennis over ICT en passie voor ondernemen. Natuurlijk met onze klanten én we steunen gericht een aantal maatschappelijke instellingen en goede doelen. Zoals onze partner Ecoware die ervoor zorgt dat gebruikte apparaten terecht komen bij mensen die ze goed kunnen gebruiken. Want onze wereld reikt verder dan de Marconistraat en AXS ict.

WATER IS DE BASIS

Drink voldoende water. Zo’n 1,5 tot 2 liter per dag is het advies. De watercooler van MADE BLUE geeft ook nog eens keuze uit gekoeld, bruisend of heet water. Dus met onze waterinname zit het wel goed. Helaas is dat niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Wij steunen daarom MADE BLUE. Met de inkomsten uit (onder andere) de verhuur van watercoolers, voeren zij wereldwijd waterprojecten uit om toegang tot drinkwater te realiseren. In samenwerking met MADE BLUE hebben wij ook bidons laten maken van suikerriet in plaats van plastic. Hebben? Laat het ons weten en we sturen er graag een (of voor je hele team) naar je op!

MadeBlue foto
SBB foto

Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB)

AXS ict is een erkend leerbedrijf. We werken graag samen met het SBB, waarin beroepsonderwijs en bedrijfsleven samenwerken om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Via deze weg biedt AXS ict stagiairs de gelegenheid om te leren en zich te ontwikkelen in de praktijk.

Support Casper

Support Casper heeft als doel de bewustwording van alvleesklierkanker te vergroten en geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar nieuwe behandelmethoden. Wij leveren een bijdrage als sponsor van de Bergse Plasloop.