Full-service ICT

Neem je het liefst iemand in dienst om alle ICT-zaken te regelen? AXS ict neemt je alles uit handen én meer. Wij adviseren erover, organiseren het en lossen eventuele problemen op. Kortom: wij regelen het voor je, zonder gedoe. Beloofd. Plan een afspraak.

Wat klanten zeggen

Wij kozen voor AXS ict, omdat we weten dat we wanneer wij bellen het probleem wordt opgepakt en opgelost. Zo kunnen wij ons concentreren op ons werk. Kijk bij het kiezen van je leveranciers niet alleen naar kosten! Je kunt beter bezig zijn met geld verdienen, dan met problemen oplossen.

JK

JK werkt volledig in de cloud, door middel van een combinatie van servers en Microsoft 365. Ook werkt JK met een geavanceerde telefonie-oplossing van AXS.

We hebben niet de ambitie om ook maar één IT-er in dienst te hebben. We besteden onze ICT graag uit aan AXS ict! De mensen van AXS ict zijn allemaal erg pragmatisch. Het hele team kan je verder helpen. De samenwerking bevalt goed!

Enersea

Al vanaf de oprichting verzorgt AXS een scala aan ICT-diensten voor Enersea, zoals telefonie en cloudoplossingen met onder meer Microsoft 365 en CodeTwo.

De helpdesk van AXS ict is altijd bereikbaar. Als ik er iets neerleg, dan weet ik gewoon dat het snel geregeld wordt. Ze zijn heel behulpzaam en zeer kundig. De leuke kerstgeschenken maken het feest compleet!

CG

AXS ict verzorgt voor CG de kantoorautomatisering, waaronder de server in de cloud.

Lees meer