Cloud V2 icon

Flexibel werken

Je kent ‘de cloud’ vast wel als oplossing voor het opslaan van data waardoor je ze er vanaf ieder apparaat bij kan. Super handig! Maar de cloud is meer dan dat. Steeds meer ICT-oplossingen zijn ook beschikbaar als dienst in de cloud. Het kost je dus geen ruimte of gedoe. Je hoeft niet te investeren, je betaalt voor wat je nodig hebt. Ideaal? Vaak wel, maar niet altijd. Samen stellen we vast of werken in de cloud bij jouw bedrijf past. Plan een afspraak.

Optimaal (samen)werken

Wereldwijd gebruiken de meeste bedrijven Microsoft 365. Logisch, het biedt veel functies en heeft een aantrekkelijk tarief. Heb jij ook behoefte aan een overzichtelijk programma voor al je werkzaamheden, gedeeld met collega’s? Denk aan een mailbox, agenda, opslagruimte en SharePoint. Of Teams om nog soepeler samen te werken. Samen bekijken we welk abonnement het beste bij je past. Wij regelen de rest. Plan een afspraak.

Optimaal samenwerken foto
Altijd professioneel foto

Altijd professioneel

Of je nu mailt vanuit Outlook, via webmail of vanaf je mobiel: met CodeTwo verschijnt altijd de juiste handtekening onder je mail. Dit gaat automatisch en je kan het zo instellen dat alle collega’s dezelfde handtekening onderaan de mail hebben. Een tijdelijke handtekening vanwege een mededeling? Of een eerste met disclaimer en bij elke volgende mail alleen kort de bedrijfsgegevens? Het kan allemaal geregeld worden. Plan een afspraak.

Jouw data altijd veilig

Een back-up maken van je bestanden is slim. Wist je dat een back-up maken ook verstandig is wanneer je bestanden in de cloud staan? Wij hebben een groot assortiment aan back-up mogelijkheden. Zo gaat jouw data nooit verloren. Plan een afspraak.

Jouw data veilig foto