Verbinding V2 icon

Altijd bereikbaar

We communiceren zoveel online op dit moment. Door de crisis van 2020 vinden ook bijna alle meetings online plaats. En als ondernemer wil je klanten zo goed mogelijk online kunnen bedienen. Wij bieden alle diensten die je nodig hebt om jouw communicatie altijd soepel te laten verlopen. Bereikbaarheid is hierin key. En dus een goede verbinding. Voor welke oplossing ga jij? Plan een afspraak.

Online bellen met een vast nummer

Bereikbaarheid is een groot goed. Bellen is vaak nog steeds het makkelijkst. Het is in ieder geval fijn om een vast nummer te hebben: dit staat betrouwbaar en professioneel. Met VoIP, dat staat voor Voice Over IP, bellen jij en al je medewerkers via een internetverbinding met het zakelijke, vaste nummer. Je kunt ook je mobiele telefoon en andere bedrijfsapplicaties, zoals Teams koppelen aan het nummer. Regel je bedrijfstelefonie nu makkelijk en snel. We vertellen je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan een afspraak.

Online bellen foto
Beste netwerk foto

Het beste netwerk

Is een mobiel echt onmisbaar voor jou en je collega’s? Wij leveren mobiele abonnementen op het netwerk van KPN. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en aanpasbaar. Met standaard onbeperkt bellen in Europa. Je databundel kan je delen met collega’s. Kies je voor mobiele telefonie en VoIP bij ons? Dan laten we deze op elkaar aansluiten. Zo zien klanten je vaste nummer wanneer je belt. Plan een afspraak.

Communiceren 2.0

Teams van Microsoft is een van de meest gebruikte applicaties om samen te werken. Het heeft ontelbaar veel functies en fijne communicatietools. De naam zegt het al, je kunt per team chatten met elkaar, overleggen en berichten posten. Videobellen kan natuurlijk ook. Je voegt ook makkelijk een klant toe voor die ene meeting. Meer uitleg over Teams? Plan een afspraak.

Communiceren 2.0 foto
Altijd iemand aan de lijn foto

Altijd iemand aan de lijn

Heeft jouw bedrijf veel telefoonverkeer? Je hebt dan geen zin en tijd om al deze telefoontjes persoonlijk aan te nemen. Ken je onze telefoniste-service al? Jouw klanten krijgen altijd een vriendelijk iemand aan de lijn en jij mist geen enkele kans. Voor een vast basisbedrag per maand en een vergoeding per gesprek nemen ze de telefoon op precies zoals jij dat wil. Plan een afspraak.