Hardware V2 icon

Uitgebreid assortiment

De juiste hardware is essentieel voor een actieve onderneming. Laat ons weten wat je wensen zijn, wij denken graag met je mee voor de best passende producten. Via onze inkoopkanalen hebben wij toegang tot vrijwel alle denkbare hardware, zoals vaste computers, beeldschermen, printers en allerlei accessoires. Plan een afspraak.

Een tweede leven voor apparaten

Ben jij toe aan nieuw apparatuur, maar kan je oude nog prima een ronde mee? Geef deze dan een tweede leven door het op te laten halen door onze partner Ecoware. Zij zorgen ervoor dat apparaten terecht komen bij mensen die ze goed kunnen gebruiken maar niet de middelen hebben om zelf nieuwe apparatuur aan te schaffen. Uiteraard zorgt Ecoware voor veilige verwijdering van de data.

2e leven apparaten foto
Flexibel werken zonder investering foto

ZORGELOOS PRINTEN & SCANNEN

Ondanks dat we tegenwoordig zo veel mogelijk online regelen is een multifunctioneel printer/scanner-apparaat soms onmisbaar. Deze apparaten vragen alleen wel de nodige aandacht als het gaat om op tijd inkt bestellen en storingen verhelpen. In samenwerking met Brother bieden wij hiervoor een totaaloplossing: wij leveren een printer inclusief 5 jaar garantie, service, onderhoud én automatische verzending van inkt wanneer dat nodig is.
Dan heb jij daar geen omkijken naar. Plan een afspraak.