Internet V2 icon

Stabiel internet

Zonder internet kunnen we eigenlijk niet meer. Zeker als bedrijf niet; de mail is heilig, de data staat in de cloud en bellen doen we via internet. Een stabiele internetverbinding is dus van ‘levensbelang’. Met veel verschillende aanbieders in ons netwerk zorgen we altijd voor de beste aansluiting. Welke aansluiting past bij jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit. Geen gedoe met uitvallende verbindingen. We regelen zelfs een back-up verbinding indien nodig. En altijd optimaal beveiligd en up-to-date, dankzij Onderhoud.

Sharing is caring

Voor onze relaties hebben we een grote databundel om te delen. Iedere klant die hier gebruik van maakt krijgt een dongel met een simkaart. Hierop zit een databundel van 1500 Mb. In de pool zitten altijd minimaal 10 bedrijven. Mocht er een storing zijn bij een van de gebruikers, dan is er altijd voldoende data beschikbaar. Zo ben je zeker van je zaak tegen een lage prijs. Plan een afspraak.

Sharing is caring foto
Beschikbaarheidscheck foto

Beschikbaarheidscheck

Wil je een andere internetverbinding voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en wij kunnen je direct vertellen welke mogelijkheden er zijn.